Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cocaine Bear

Cocaine Bear har et offisielt nettleserspill

Opplev fremveksten av Pablo Escobear på en interaktiv måte.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Neste uke er det premiere på en av februars mest spennende filmer, live-action-gjenfortellingen av den bisarre historien om en bjørn som ble høy av en droppet kokainforsendelse. Kjent som Cocaine Bear, vil filmen debutere 24. februar, og for å hype opp utgivelsen har et nytt spill basert på filmen blitt utgitt.

Dette gratis nettleserspillet er egentlig en enkel kopi av Pac-Man siden det ber spillerne om å veilede Cocaine Bear rundt et nivå for å spise alle menneskene som løper rundt. Haken er at du må drive Cocaine Bears kaos ved å kjøre over hauger av kokain som er strødd rundt nivået.

Sjekk ut gratisspillet her (forutsatt at du er over 18 år!) for å sjekke ut hvordan Pablo Escobear kom til makten, og ta også en titt på traileren for Cocaine Bear nedenfor.

HQ
Cocaine Bear

Relaterte tekster

0
Cocaine Bear

Cocaine Bear

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av André Lamartine

Universal går for en overdådig B-film om en kokain-addled bamse og André har anmeldt Elizabeth Banks 'splatter komedie ...Loading next content