Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Ghosts

CoD: Ghosts - Devastation kommer snart til flere formater

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nedlastbare tilleggspakken Devastation til Call of Duty: Ghosts har vært tilgjengelig på Xbox 360 og Xbox One siden 3. april, og nå har det endelig blitt offentliggjort en dato for når PC- PS3- og PS4-eierne kan slippe seg løs i DLC-en.

Det er 8. mai som er datoen for når tillegget blir sluppet (eller frigitt... høhø) med fire nye kart, ett nytt våpen og andre kapittel i Extinction.

Spiller du det allerede på Xbox 360, så burde du sjekke ut Facebook-sidene til GR Friday Nights. Klokken 17.00 i dag er det nemlig duket for heftige oppgjør sammen med TYT, og de beste spillerne vil bli premiert.

Call of Duty: Ghosts

Relaterte tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet av Johannes Leander

Året utgave av verdens mest eksplosive spillserie dundrer i dag ut i butikkhyllene, og vi har selvfølgelig satt karakter...

0
Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

Siste runde med CoD: Ghosts i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

GR Friday Nights starter opp Xbox One for å ta en siste runde i Call of Duty: Ghosts sammen med dere. Neste uke er det som kjent duket for inntoget til Call of Duty:...Loading next content