Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Code Vein

Code Vein viser frem multiplayeren i nye skjermbilder

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco nektet å bekrefte om Code Vein ville ha multiplayer eller ikke de første månedene etter lansering, for de måtte se på saken. Etter hvert har de heldigvis blitt mer sikre i sin sak, og nå kan de fortelle mer om hva den delen av spillet går ut på.

For å gjøre jobben lettere har de også gitt oss noen skjermbilder som viser frem hvordan det vil fungere og litt annet fra spillet. Ikke at vi trenger det, for det høres ganske enkelte ut. Etter at vi har invitert en annen spiller til å samarbeide med oss. Noe som gjør samarbeidet ekstra artig er at man kan lage sine egne emotes ved å kombinere kroppsbevegelser, sitater og stempler som du kan lagre. Når det kommer til selve samarbeidet får vi vite at den datakontrollerte partneren vår ikke vil forsvinne om vi inviterer en venn, men at vi i stedet blir tresammen. Til slutt får vi se to nye figurer kalt Karen og Cruz, men hva de kan få til får vi ikke vite særlig om. Det er jo uansett en stund til spillet kommer, så forvent mer informasjon om dem etter hvert.

Code Vein
Code VeinCode Vein
Code VeinCode Vein
Code VeinCode Vein
Code VeinCode Vein
Code VeinCode Vein
Code VeinCode Vein
Code VeinCode VeinCode VeinCode Vein
Code VeinCode VeinCode VeinCode Vein

Relaterte tekster

0
Vi unboxer Code Veins press kit

Vi unboxer Code Veins press kit

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Etter en lang ventetid har Bandai Namco endelig lansert det Souls-aktige Code Vein. Vi fikk tilsendt spillets press kit og vi vil vise det frem til dere. Derfor har vi...Loading next content