Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuel

Codemasters annonserer Fuel

14 000 kvadratkilometer racing

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters har tidligere utgitt spill som Race Driver: Grid og Colin McRae: Dirt, og nå har de annonsert et nytt spill med samme tema. Fuel heter spillet, som i følge dem selv til tilby de største omgivelsene vi noen gang har sett i et racingspill. Det er de franske utviklerne i Asobo Studios som utvikler spiller, og tanken er at det skal slippes til neste år, til PC, PS3 og Xbox 360.

I kjøretøy på to eller fire hjul kan du kjøre fritt rundt i variert terreng, og boltre deg på mer enn 14 000 kvadratkilometer. Konkurransen finner sted i en alternativ nåtid der klimaendringene har hatt stor påvirkning på landkapet, og oljekrisen er et faktum. Dermed er det klart for et race om de siste dråpene av de sorte gullet, i alt fra tordenvær, sandstormer og tornadoer.

Om spillet faktisk kommer til å sette en ny standard for racingsjangeren, som Codemasters selv lover, er selvsagt altfor tidlig å si noe om. Jon Cato er i alle fall på plass på messegulvet i Leipzig for å prøve å få seg en liten smugtitt på det kommende bilspillet.

Fuel

Relaterte tekster

FuelScore

Fuel

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

I Fuel har naturen tatt hevn og menneskene kjemper om bensin ved å kjøre om kapp med hverandre i ødemarka. Vi har anmeldelsen innenfor!

Fuel

Fuel

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Med Fuel ønsker Codemasters å gi deg en gigantisk åpen verden der du kan kjøre hvor du vil i hva du vil. Vi har tilbakelagt flere titalls mil, og her er våre førsteinntrykk.Loading next content