Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports WRC

Codemasters avslører EA Sports WRC

Spillet debuterer på PC, PS5 og Xbox Series i november.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at det nylig gikk rykter om at EA og utvikleren Codemasters ville lansere EA Sports WRC relativt snart, har utgiveren og den britiske utvikleren nå løftet på sløret for akkurat dette spillet.

EA Sports WRC kommer til å debutere på PC, PS5 og Xbox Series-konsoller (ikke PS4 eller Xbox One) den 3. november, med opptil tre dagers tidlig tilgang fra for de som forhåndsbestiller spillet (i tillegg til fem VIP Rally Passes som kan brukes til å få tilgang til innhold etter lanseringen).

Codemasters lover lengre og mer detaljerte etapper, 18 offisielle FIA WRC-steder, 600 km med terreng å kjøre i, 10 aktuelle WRC-, WRC2- og Junior WRC-biler, i tillegg til 68 ikoniske rallybiler. Codemasters er i stand til å tilby dette ettersom spillet er bygget på Unreal Engine, noe utvikleren håper vil bety en betydelig forbedring av realismen.

Spillet skal også kunne skilte med 32 flerspillere på tvers av plattformer, i tillegg til personlig tilpassede arrangementer, kjent som Moments, som oppdateres daglig og skal gi spillerne muligheten til å gjenoppleve viktige WRC-scenarier.

Spillet lanseres om et par måneder, så du kan forvente å høre mer om EA Sports WRC i løpet av de kommende ukene. Se avsløringstraileren og noen bilder nedenfor.

HQ
EA Sports WRCEA Sports WRC
EA Sports WRCEA Sports WRC
EA Sports WRCEA Sports WRC

Relaterte tekster

1
EA Sports WRCScore

EA Sports WRC

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Teamet bak Dirt Rally 2.0 lanserer nå sitt første offisielle WRC-spill, og vår svenske rallyekspert har testet det.

0
Vi snakker med Codemasters om EA Sports WRC

Vi snakker med Codemasters om EA Sports WRC

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

Så er det endelig annonsert, spillet vi i Gamereactor først fikk en forhåndsvisning av i februar, og i dette intervjuet snakker vi med produsent Ross Gowing og designer og WRC 2-vinner John Armstrong.Loading next content