Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Coffin Dodgers

Coffin Dodgers til PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Den britiske indieutvikleren Milky Tea Studios kan fortelle at kart-spillet Coffin Dodgers skal slippes til Playstation 4 og Xbox One i tillegg til PC. Skal vi tro studiosjefen Jon Holmes skyldes dette den gode responsen spillet har fått. Derimot kommer de ikke til å ta seg av porteringsjobben selv, men har hyret inn Wales Interactive til denne jobben.

Skulle Coffin Dodgers være ukjent for deg kan du se nærmere på spillet i videoen nedenfor. Det er i grove trekk et alternativ til kart-spillene vi kjenner med maskoter fra ulike spill og utviklere. Vanvittige kollisjoner og sprø humor sørger for at dette er noe du bør følge med på når det slippes i begynnelsen av 2016.

HQ
Coffin Dodgers

Relaterte tekster

0
Coffin Dodgers til PS4 og Xbox One

Coffin Dodgers til PS4 og Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den britiske indieutvikleren Milky Tea Studios kan fortelle at kart-spillet Coffin Dodgers skal slippes til Playstation 4 og Xbox One i tillegg til PC. Skal vi tro...Loading next content