Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Colin McRae: Dirt 2

Colin McRae: Dirt 2 annonsert

Rallykongen lever videre i spillform

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters annonserte i går kveld Colin McRae: Dirt 2, oppfølgeren til det svært underholdende Colin McRae: Dirt. Til tross for at McRae døde i en ulykke i fjor, har Codemasters og McRaes familie blitt enige om å fortsette spillserien i hans navn.

Det nye spillet baserer seg på grafikkmotoren Ego som også ble brukt i det fantastiske Race Driver: Grid. Codemasters lover fabelaktig grafikk og realistiske skademodeller, samt at spillet kommer til å utnytte de ulike styrkene til plattformene det blir utviklet for. Onlinedelen kommer også til å bli sterkt forbedret fra forrige spill, ifølge Codemasters.

Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2

Relaterte tekster

Colin McRae: Dirt 2Score

Colin McRae: Dirt 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Colin McRae Dirt 2 er et av de aller peneste racingspillene vi har spilt. Jon Cato har vært sjåfør i X-Games, les omtalen her.

Colin McRae: Dirt 2

Colin McRae: Dirt 2

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Codemasters gjør nok en gang det de kan aller best. Vi har prøvekjørt rallybiler i oppfølgeren til Dirt. Resultatet var slett ikke uventet.



Loading next content