Norsk
Gamereactor
nyheter
Colin McRae: Dirt 2

Colin McRae: Dirt 2 i 2009

... og vi har måneden innenfor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Codemasters letter virkelig på sløret, og gir oss masse info om det neste spillet i Colin McRae-serien. September er måneden og 2009 er året.

Spillet er en direkte oppfølger fra seriens forrige spill, og vil bygge videre på ekstremsporten vi allerede kjenner godt fra før av. Vi skal ta steget ned fra den formelle slips-holdningen i fabrikkrally-sirkuset, og møte et miljø og en holdning som kan minne mye om dagens ekstremsport-miljøer. Vi skal reise verden rundt med rallybilen på slep, møte nye og varierte omgivelser og moderne rallyarrangement.

- Colin McRae: Dirt 2 vil inneholde en "best i klassen"-samling med offisielle rallybiler og kjøretøy fra hele 7 forskjellige klasser. Spillerne vil ha tilgang til mange av disse bilene allerede ved første spilleøkt, forteller Codemasters.

Spillet bygger på tredje generasjon av spillmotoren Ego. En spillmotor som det veldig imponerende racingspillet Race Driver: Grid også benyttet. Tatt dette i betraktning, ser Colin McRae: Dirt 2 ut til å kunne bli en meget spennende oppfølger på et av 2007s beste rallyspill.

Under følger noen ferske konseptbilder fra spillet.

Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2
Colin McRae: Dirt 2

Relaterte tekster

Colin McRae: Dirt 2Score

Colin McRae: Dirt 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Colin McRae Dirt 2 er et av de aller peneste racingspillene vi har spilt. Jon Cato har vært sjåfør i X-Games, les omtalen her.

Colin McRae: Dirt 2

Colin McRae: Dirt 2

FORSPILL. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Codemasters gjør nok en gang det de kan aller best. Vi har prøvekjørt rallybiler i oppfølgeren til Dirt. Resultatet var slett ikke uventet.Loading next content