Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Community-filmen skulle spilles inn i sommer før forfatterstreiken

Joel McHale avslører at filmens manus nesten var ferdig, men nå vil den legges på is.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har til tider vært mistenkelig stille fra Community-filmen, så du kan ikke klandres om frykten for en kansellering har dukket opp. Derfor er dagens annonsering en blanding av godt og dårlig nytt.

Joel McHale, som spiller Jeff Winger i serien, avslører i et intervju med Variety at arbeidet med filmen har gått bra, men at forfatterstreiken førte til at filmen vil bli spilt inn senere enn planlagt.

"Vi hadde en innspillingsdato som skulle være til sommeren. Og jeg tror de var ekstremt nærme - jeg mener, Dan er jo en person som justerer ting, men nå er det tydeligvis slutt. Men jeg tror det var ganske nære på. Det var nære på, innspillingsdatoen nærmet seg og vi gledet oss alle til å gjøre det, men så kom forfatterstreiken som åpenbart satte alt på vent, og det med rette. Forfatterne ber om svært rimelige ting. Forfattere må få skikkelig betalt."

Dermed vet de selvsagt ikke når innspillingen kan starte heller, men det høres i alle fall ut som om ting vil gå raskt når forfatterne forhåpentligvis får alt de fortjener.

Community-filmen skulle spilles inn i sommer før forfatterstreiken


Loading next content