Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Company of Heroes 3

Company of Heroes 3 offisielt bekreftet for konsoller

PlayStation 5- og Xbox Series-spillere får bli med på moroa en gang etter PC-lanseringen i februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For bare noen uker siden ble det oppdaget at Company of Heroes 3 var blitt aldersmerket for konsoll, og under nattens The Game Awards-show ble det offisielt bekreftet at strategispillet slippes på PlayStation 5 og Xbox Series en gang i 2023.

Og vi sier en gang fordi alt vi vet er at konsollutgivelsen kommer på et senere tidspunkt i 2023, etter PC-lanseringen i februar. Når det gjelder hvordan spillet er optimalisert for konsoller, har en pressemelding sagt at det har blitt bygget om fra grunnen av for plattformene, og at det vil være et redesignet kontrollsystem, et nytt brukergrensesnitt og mer, alt for å passe en spillestil uten mus og tastatur.

Mens vi venter på en nøyaktig lanseringsdato for konsollversjonene, kan du i det minste ta en titt på litt gameplay fra disse versjonene nedenfor.

HQ
Company of Heroes 3

Relaterte tekster

0
Company of Heroes 3Score

Company of Heroes 3

ANMELDELSE. Skrevet av Marco Vrolijk

Et flott RTS-spill som forbedrer det som allerede fungerte bra, selv om det har sine ulemper.Loading next content