Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Conan

Conan på det store...

...hvite lerret. Ny film på tur!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En ny film med Conan er under opprulling og vil ha en premiere i begynnelsen av 2007. Paradox Entertainment annonserte en gullkantet avtale med en Oscar-vinnende producer (hemmelig hvem det er)

Funcom kan med dette slå seg selv på brystet over å ha vekket til live den råe og brutale Conan med deres kommende Online rollespill med nettopp samme navn. Kanskje drypper det litt på klokkeren også. I følge Paradox Entertainment gjelder denne avtale muligens for mange Conan-filmer i årene som kommer.

Det blir i alle fall spennende å se hvem som får hovedrollen. Vi tviler litt på om at det denne gangen blir Arnold Schwarzenegger som overtar rollen som Conan.

...stay tuned for more!

Conan

Relaterte tekster

ConanScore

Conan

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Carl Thomas har funnet frem øks og hjelm fra skapet, og dratt ut på menneskejakt i Nihilistic Softwares blodige voldsfest.Loading next content