Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Contraband

Contraband er fortsatt under utvikling

"Det eksisterer fortsatt," høres kanskje ikke ut som den mest trøstende nyheten, men i det minste er den ikke forlatt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juni 2021 ble Contraband kunngjort for PC og Xbox Series S/X, utviklet av Avalanche Studios (Just Cause-serien, Rage 2). Det ble senere avslørt at utviklingen av spillet startet tilbake i 2018, men til tross for dette har vi egentlig ikke hørt noe om det siden den gang. Dette har resultert i at folk spør om spillet fortsatt eksisterer eller om det har blitt kansellert.

En av dem er den selvutnevnte innsideren Shpeshal_Nick som spurte på Twitter: «Eksisterer den fortsatt? Har den blitt forlatt, og de sier ikke noe ennå?»

Dette førte til at to journalister med bevist gode kontakter i videospillindustrien bekreftet at Contraband faktisk fortsatt er på sporet. På dem er Windows Central-redaktøren Jez Corden som twitret "Det er ikke forlatt lol", med Insider Gamings medstifter Tom Henderson som bare sier " Det eksisterer fortsatt :)".

Microsoft har et planlagt Xbox-arrangement i juni, hvor de forventes å avsløre hva vi får spille på Xbox i løpet av de kommende 12 månedene. Forhåpentligvis vil Contraband være et av spillene som dukker opp. Du kan sjekke ut kunngjøringstraileren nedenfor for å friske opp minnet.

HQ
Contraband

Relaterte teksterLoading next content