Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Contrast

Contrast er ute på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Contrast er et stilistisk plattformeventyr som ble sluppet til PC, Playstation 3, Playstation 4 og Xbox 360 i november i fjor. Spillet når nå, syv måneder senere, også funnet veien til Xbox One.

Spillet er utviklet av canadiske Compulsion Games, og det handler om Dawn, en ung kvinne som kan forvandle seg til en skygge og bruke andre skygger som plattformer. Spillet er stappfullt av gåter som bygger på at spilleren må manipulere lyskilder for å skape nye skygger Dawn kan bruke.

Contrast

Relaterte tekster

1
Contrast er ute på Xbox One

Contrast er ute på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Contrast er et stilistisk plattformeventyr som ble sluppet til PC, Playstation 3, Playstation 4 og Xbox 360 i november i fjor. Spillet når nå, syv måneder senere, også...

1
- Contrast handler om familie

- Contrast handler om familie

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Blant indispillene som trakk oppmerksomhet på årets E3-messe, fant vi det stilfulle skyggeeventyret Contrast, som i motsetning til andre spill ikke handler om å redde...Loading next content