Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown 3

Crackdown 3 får ikke battle royale-modus

I hvert fall ikke med en gang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spill som Fortnite og PlayerUnknown's Battlegrounds har hatt så stor suksess, at nesten hele spillbransjen har prøvd å inkludere en battle royale-modus på noe vis i spillene sine. Spill som Call of Duty: Black Ops 4 og Battlefield V har fulgt i deres fotspor, og til og med Red Dead Online har inkludert en lignende modus. Men det er ikke alle som er like begeistret for modusen, og blant dem finner vi Sumo Digital, som kommer ut med Crackdown 3 til neste år.

Bekreftelsen kommer fra 'Head of Production for Global Publishing' i Microsoft, Jorg Neumann, som i et intervju med Windows Central kunngjorde at det nye action-spillet ikke kommer til å ha en battle royale-modus:

"[We] prototyped a bunch of modes. We have all kinds of dreams how this can take off. [People] were asking about Battle Royale, "why aren't there 100 players?" There's a reason we have five versus five, and the map sizes too. There's so much stuff that you need to keep in memory, due to the destruction, that there's limits. Once you have a map that is a nice size and creates the pace of destruction the way we dreamed of it, having more players can be counter-productive, but we're still experimenting, tech will evolve too.".

Så det virker som det er teknologien som hindrer dem i å inkludere modusen, og ikke nødvendigvis viljen. Det blir spennende å se hva de velger å inkludere etter hvert. Crackdown 3 skal etter sigende lanseres den 15. februar til PC og Xbox One,

Crackdown 3

Relaterte tekster

1
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et terrorangrep har mørkelagt hele kloden utenom byen New Providence. Sånn kan vi ikke ha noe av, så vi sendte Terry Crews og Robin avgårde for å rydde opp i sakene...Loading next content