Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crackdown 3

Crackdown 3 lar oss fly, byr på nye Achievements og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forventningene til Crackdown 3 begynte dessverre å dale etter hvert som årene gikk, og spillet har ikke fått den mottakelsen Microsoft håpet på etter lansering. En av grunnene til dette er litt lite variasjon, noe Sumo Digital har lovet å gjøre noe med. Den nyeste oppdateringen er en del av dette.

Etter å ha lastet ned oppdateringen vil du blant annet raskt merke at den fortjener navnet "Flying Hight Update", for der venter det en vingedrakt som lar oss suse gjennom luften både i den åpne verdenen og spesielle utfordringer. Om du har lyst til å se flere store ødeleggelser vil du nok også kose deg med den såkalte Clusterduck-granaten, et røyksignal som lar deg kalle inn luftangrep, en rekke nye nærkampvåpen og mer du kan se glimt av i traileren under. På toppen av det hele venter det seksten nye Achievements for dere som ønsker å øke summen enda mer.

HQ
Crackdown 3

Relaterte tekster

1
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et terrorangrep har mørkelagt hele kloden utenom byen New Providence. Sånn kan vi ikke ha noe av, så vi sendte Terry Crews og Robin avgårde for å rydde opp i sakene...Loading next content