Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Crash Bandicoot fremskyndes på PC, Xbox One og Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mye om og men kunne Activision i mars endelig offentliggjøre at Crash Bandicoot: Nsane Trilogy skulle komme til PC, Xbox One og Nintendo Switch. Da var planen alt disse utgavene skulle slippes den 14. juli, men for en gangs skyld har planene blitt fremskyndet denne gangen.

Nå kan Activision nemlig avsløre at Crash Bandicoot: Nsane Trilogy skal slippes til PC, Xbox One og Nintendo Switch den 29. juni, altså to uker før planen. Utviklerne sier rett og slett at de bare har innsett at arbeidet blir ferdig raskere enn planlagt, og at de derfor er klare 364 dager etter at spillsamlingen kom til PlayStation 4.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content