Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Crash Bandicoot kommer ikke til Switch

Denne gangen tok ryktene dessverre feil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går svirret det rykter om at Crash Bandicoot: Nsane Trilogy skulle komme til Nintendo Switch. Men i dag har vi funnet ut at de ryktene ikke stemmer.

Mailinglister er ofte en god indikator på hvilke spill som er på vei, men at Crash Bandicoot til Switch var inkludert denne gangen, viste seg å være en feil. En kilde har dette å si om saken:

"The game was incorrectly tagged when we imported the upcoming releases. Apologies on behalf of the company for any disappointment on this, as a Switch owner and a fan of Crash Bandicoot, I would have been as excited to play this."

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy forblir en eksklusiv PlayStation 4-tittel.. Enn så lenge i hvert fall.

Kunne du ha tenkt deg å spille Crash Bandicoot: Nsane Trilogy på Switch?

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content