Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy får ny bane

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy viste seg raskt å bli et et av fjorårets mest populære spill da det kom til PlayStation 4, så de som ville ha spillet på andre ting rev seg lenge i håret av frustrasjon. Etter hvert viste det seg heldigvis at samlingen også vil komme til PC, Nintendo Switch og Xbox One. Nå er vi ikke så langt unna disse lanseringene heller, og det virker som om vi får en liten kompensasjon for ventetiden.

Da den brasilianske nettbutikken RBS Import la Xbox One-utgaven ut for salgs brukte de nemlig et cover som avslørte at den utgaven ikke bare vil komme med ekstrabanen Stormy Ascent (som også kom til PS4), men også en ny kalt Future Tense. Nå har de endret coveret til en engelsk utgave som ikke nevner noe slikt, så her var de nok litt tidlig ute med avsløringen. Dermed virker det som om Activision har noen gode nyheter å komme med på E3-messen. Da får vi se om PlayStation 4-eiere vil få den nye banen 29. juni også eller om det er de som må vente denne gangen.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content