Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy får ny bane

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vicarious Visions lovet å komme med nytt til Crash Bandicoot: Nsane Trilogy på Comic-Con denne uken, og det var sannelig ikke småtteri heller.

Studioet har nemlig pusset opp en bane Naughty Dog bestemte seg for å ikke inkludere i den originale Crash Bandicoot-spillet, og har nå sluppet det fri for massene. Det stemmer. Frem til 19. august kan vi laste ned "Stormy Ascent" helt gratis. Banen er omtrent fire ganger så lang som de andre banene i spillet, så det er faktisk snakk om en god del ekstra underholdning...eller frustrasjon. En av grunnene til at Naughty Dog kuttet banen var at de fant den for vanskelig. Vicarious Visions sier selv at de brukte over seksti liv på å fullføre banen, så synes du spillet allerede var vanskelig kan du tydeligvis bare glede deg til denne. Du kan få en smakebit på hva som venter i traileren under.

HQ
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy
Crash Bandicoot: Nsane TrilogyCrash Bandicoot: Nsane TrilogyCrash Bandicoot: Nsane TrilogyCrash Bandicoot: Nsane Trilogy

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content