Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Team Racing Nitro-Fueled

Crash Team Racing slår FIFA og viser interessant trend

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden det vel må kunne sies å at Crash Team Racing Nitro-Fueled og Bloodstained: Ritual of the Night var de mest nevneverdige nylanseringene i forrige uke kommer det kanskje ikke som en overraskelse at førstnevnte gikk rett til topps på de britiske salgslistene. Det er uansett noen litt interessante detaljer rundt det.

Blant annet betyr dette at Activision har sluppet sin tredje sommerhit på rad. Crash Bandicoot: Nsane Trilogy eide sommeren 2017 på PS4, mens det klarte det samme med de andre utgavene i fjor. Remaker selger altså som bare det for Activision, noe som også vises når vi sammenligner salgstallene med de andre lanseringene vi har hatt i år.. Crash Team Racing Nitro-Fueled er nemlig årets tredje beste lansering, kun slått av Days Gone og Resident Evil 2. Det hadde også full kontroll på topplasseringen i forrige uke, for andreplassen, FIFA 19, solgte bare en fjerdedel av racing-spillet. Dermed ligger det godt an til å ligge på topp neste uke også med mindre Judgment, Super Mario Maker 2 eller F1 2019 får en ekstremt god start.Hva tror du? Her er forresten topp ti-listen for uken som gikk:


  1. Crash Team Racing Nitro-Fueled

  2. FIFA 19

  3. Forza Horizon 4

  4. Days Gone

  5. Red Dead Redemption 2

  6. Battlefield V

  7. Grand Theft Auto V

  8. Mario Kart 8 Deluxe

  9. The Division 2

  10. Anthem

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Relaterte tekster

4
Crash Team Racing Nitro-FueledScore

Crash Team Racing Nitro-Fueled

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Det 20 år gamle kart-racingspillet gjenoppstår med ny grafikk, men har også med seg nye baner fra både Crash: Nitro Kart og Crash Tag Team Racing.Loading next content