Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crime Boss: Rockay City

Crime Boss: Rockay City kommer på konsoller i juni

Spillet vil være Epic Games Store eksklusivt i over et år.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en fersk finansrapport har Digital Bros. avslørt når konsollspillere kan se frem til å spille Crime Boss: Rockay City. Dokumentet avslører at spillet vil forbli eksklusivt på Epic Games Store frem til en ubekreftet dato i juni 2024, noe som betyr at det stjernespekkede spillet sannsynligvis først kommer til Steam og andre PC-butikker godt over et år etter EGS-utgaven. Når det gjelder konsollversjonene vil spillet debutere på PS5- og Xbox Series-konsoller førstkommende juni.

"PC-versjonen av Crime Boss vil være eksklusiv på Epic Store frem til i hvert fall juni 2024. Lanseringen av konsollversjonen vil følge i juni 2023.

Rapporten legger også til at spillet er "en av de største investeringene gjort av konsernet gjennom et internt studio", og er designet på en slik måte at "tilbakevendende ekstra innholdsproduksjon" vil tillate at spillet støttes og, som Digital Bros. håper, fortsetter å generere inntekter i "flere år fremover."

Kommer du til å spille Crime Boss: Rockay City når den kommer på PC 28. mars, eller venter du på konsollversjonen i juni?

Crime Boss: Rockay City

Relaterte teksterLoading next content