Norsk
Gamereactor
nyheter
Crime Boss: Rockay City

Crime Boss: Rockay City samler Hollywood-stjerner i mars

Med Chuck Norris, Vanilla Ice, Danny Trejo, Kim Basinger, Danny Glover, Michael Rooker og fler kastet inn i 90-tallet må det jo bare bli spesielt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I disse dager er det i hovedsak Marvel-filmer som samler en drøss med verdensstjerner, men enkelte mener de eldre fortjener mer oppmerksomhet.

Det er i alle fall tanken som slår meg etter å ha sett både Chuck Norris, Danny Glover, Michael Madsen, Michael Rooker, Kim Basinger og Danny Trejo dukke opp i annonseringstraileren for spillet passende nok kalt Crime Boss: Rockay City. Her inntar vi kroppen til Madsen som er Travis Baker. Denne karen ønsker å trone øverst i de kriminelles underverden på 1990-tallet, noe som krever at vi samler sammen en hardbarka gjeng med spesielle ferdigheter som kan bli med å kjempe om områder, rane banker og andre ulovlige ting i det førstepersons skytespillet. Det skal også bli mulig å gjøre noen av disse sammen med andre spillere, bare for å ta kaoset til nye høyder når Crime Boss: Rockay City lanseres på Epic Games Store den 28. mars før det kommer til konsollene senere i 2023.

HQ
Crime Boss: Rockay City

Relaterte teksterLoading next content