Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Arena of Fate

Crytek annonserer Arena of Fate

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tyske Crytek, mest kjent for Crysis-serien, har i dag løftet sløret for et nytt prosjekt, som har lite å gjøre med fremtidssoldater i nanodrakt. Tror vi hvertfall. Arena of Fate, som annonseringen har på navnelappen, ser nemlig mer ut som en utfordrer i MOBA-sjangeren (Multiplayer Online Battle Arena), der Dota 2 og League of Legends har regjert med jernhender de siste årene. Ryktene har i det minste pekt mot dette tidligere.

Vi vet ikke så mye om prosjektet enda, men vi vet i det minste at du kan melde deg opp til en kommende beta på spillets spillets nettside (siden skal straks åpnes), også har vi jo annonseringstraileren da. Den avslører at spillet skal slippes allerede i sommer, og hvis ryktene er sanne blir plattformene både PC og de nye konsollene:

HQ

Relaterte tekster

0
Crytek annonserer Arena of Fate

Crytek annonserer Arena of Fate

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Tyske Crytek, mest kjent for Crysis-serien, har i dag løftet sløret for et nytt prosjekt, som har lite å gjøre med fremtidssoldater i nanodrakt. Tror vi hvertfall. Arena...Loading next content