Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 2

Crytek til årets GDC

Skal vise frem ny teknologi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crytek har nå offisielt bekreftet at de vil være til stede på årets Game Developer Conference i San Francisco, som starter i dag og varer til og med fredag den 9. mars.

Hensikten med besøket skal imidlertid ikke være å vise frem et nytt spill, men heller å demonstrere den nyeste utgaven av selskapets imponerende Cryengine 3-spillmotor.

Detaljene er få foreløpig, men Crytek selv sier at de skal vise frem "den neste generasjonen av DirectX 11-grafikk, verktøy og oppgraderinger".

Med tanke på hvor imponerende DX11-grafikken allerede er i spill som Crysis 2, virker dette riktig så lovende for grafikkglade spillere.

Crysis 2
Som vi pleier å si: vakkert, vakrere, Crysis 2.

Relaterte tekster

Crysis 2Score

Crysis 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Cryteks brennhete oppfølger er et studium i godt design kombinert med nydelig grafikk. Vi har skutt oss gjennom Crysis 2 for å gi dere en omfattende vurdering...Loading next content