Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cult of the Lamb

Cult of the Lamb: Relics of the Old Faith kommer tidlig i 2023

Det er også planlagt en annen stor innholdsoppdatering senere på året.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cult of the Lamb har avslørt tittelen for sin første store innholdsoppdatering. Relics of the Old Faith kommer tidlig i 2023 og vil inneholde betydelige tillegg.

Vi visste allerede at noe ekstra innhold skulle komme til Cult of the Lamb i år, men nå har vi litt mer informasjon om hva som kommer. Tidligere ble det nevnt at nye spesialangrep ville komme til spillets våpen.

Nå vet vi at vi får de ekstra kampalternativene, i tillegg til nye dungeons og noe sluttspillinnhold. Det er også løftet om hemmeligheter i Cult of the Lamb, og selvfølgelig vet vi ikke hva disse er ennå.

Forhåpentligvis får vi vite slippdatoen til denne oppdateringen snart.

Cult of the Lamb

Relaterte tekster

0
Cult of the LambScore

Cult of the Lamb

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Ben har fornektet de falske profetene og startet en kult i navnet til den ene sanne guden, og vi frykter han ikke kommer tilbake fra dette fantastiske spillet.Loading next content