Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead får sin egen chilisaus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie og har en enorm utvidelse på vei i år. Nå er det tid for et nytt Cuphead-produkt, som er ganske annerledes, men definitivt hottere enn de andre.

Og vi mener bokstavelig talt hottere, ettersom Jade City Foods og Studio MDHR nå har lansert en samling av Cuphead-chilisauser. De kommer i mange forskjellige smaker, som søte, røykfylte og også The Devil's Soul Collector (Carolina Reaper, Trinidad Maruga Scorpion og Ghost Pepper)

Sjekk ut linken ovenfor for å se hele utvalget.

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content