Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead kjemper mot Puss in Boots: The Last Wish sin Death i ny video

Den har en unik mekanikk og en flott originalsang.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Puss in Boots: The Last Wish debuterte var det mange som roste skurken som en av de beste i animasjonsfilmverdenen, og Death satte virkelig standarden for hva vi forventer av animasjonsfilmer. Den fryktinngytende figuren viste seg å være en stor utfordring for Antonio Banderas' kattehelt, men nå har vi sett hva som skjer når den skumle skikkelsen retter oppmerksomheten mot Studio MDHR sin porselensbeskytter, Cuphead.

I en briljant og tilsynelatende absurd utfordrende scene skapt av MORØ Productions tar Cuphead opp kampen mot Death, en ny boss som bringer med seg nye mekanikker som må forstås og overvinnes. Alt mens en passende, fartsfylt og optimistisk originallåt skapt av DPZ spiller i bakgrunnen. Du kan sjekke ut klippet av kampen nedenfor, i tillegg til lydsporet, som absolutt er verdt å lytte til.

Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content