Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Cuphead: The Delicious Last Course viser iskald ny boss

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om vi bare er 20 dager unna lanseringen av Cuphead sin The Delicious Last Course-utvidelse var Studio MDHR villig til å vise oss litt mer av hva som venter i Summer Game Fest-sendingen.

Nærmere bestemt har vi fått en gameplayvideo som viser noen av Ms. Chalice sine ferdigheter i kamp mot en boss kalt Mortimer Freeze på banen Snow Cult Scuffle, og som forventet leveres det fantastiske animasjoner, fengende musikk og intens platforming.

HQ
Cuphead

Relaterte tekster

5
CupheadScore

Cuphead

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Ventetiden har vært veldig lang, men nå er det fargerike, utfordrende Cuphead endelig ankommet, og Magnus er klar med en dom.

0
Cuphead får sin egen chilisaus

Cuphead får sin egen chilisaus

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Cuphead ble enormt populært da det ble lansert i 2017, og siden den gang har det blitt lansert på alle større formater (inkludert Tesla-biler), får sin egen Netflix-serie...Loading next content