Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ravenswatch

Curse of the Dead Gods-utviklernes neste spill er et kooperativ roguelike

Kjent som Ravenswatch, dreier denne tittelen seg om forskjellige karakterer fra fabler og legender.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Passtech Games, utvikleren bak Curse of the Dead Gods, har endelig løftet sløret av sitt neste prosjekt. Kjent som Ravenswatch er denne tittelen et samarbeidsfokusert roguelike-spill der spillerne tar på seg rollene som en av flere karakterer fra fabler og legender.

Ravenswatch er designet for å spilles i en gruppe på opptil fire spillere, og ber oss om å kjempe mot fryktelige dyr og monstre kjent som Nightmares.

For å fullføre denne bragden har Ravenswatch en rekke kjente karakterer, inkludert Little Red Riding Hood (eller Scarlet som hun er kjent i spillet), Pied Piper, Beowulf og Aladdin, og til og med sannsynligvis mindre kjente karakterer som Snow Queen og Melusine.

Mens du kan sjekke ut et utdrag av gameplay i traileren nedenfor har Passtech Games lovet å vise frem mer av spillet på Nacon Connect 9.

Når det gjelder når Ravenswatch vil debutere vil det gå inn i Early Access på PC 6. april, og lanseres for fullt en gang i 2024 når det også kommer til konsollene.

HQ
Ravenswatch

Relaterte teksterLoading next content