Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dani er den neste Dead Island 2-karakteren som får en "Meet the Slayers"-trailer

Vi har nå fått en rask titt på 4 av de 6 spillbare karakterene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead Island 2s Dani er den neste spillbare karakteren som får "Meet the Slayers" -behandlingen, noe som gir henne en 30-sekunders trailer som viser litt av bakgrunnen hennes og hvordan hun kjemper mot zombiehordene i Los Angeles.

Dani er en ekspert på eksplosive våpen, og ser ut til å trives i nærkamp med stumpe våpen som en hammer eller balltre. Med sin Thunderstruck-evne kan hun legge til eksplosiv skade på tunge angrep, og blodtørsten hennes lar henne gjenvinne helsen etter å ha drept zombier i rask rekkefølge.

De andre karakterene som har fått en lignende oversikt-trailer er Ryan, som fungerer mer som en tank i Dead Island 2, og så er det Amy og Jacob, som også har sine egne evner.

Dead Island 2 lar deg ta kontroll over en av 6 Slayers når du starter spillet, og historien dreier rundt karakteren du velger og hvordan de viser seg å være den eneste personen i det infiserte Los Angeles som ikke blir til en zombie når man først er bitt.

Sjekk ut trailerne til Dani, Amy og Jacob nedenfor:

HQ
HQ
HQ

Relaterte teksterLoading next content