Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dante's Inferno

Dante's Inferno blir animasjonsfilm

EA følger opp spillet med film

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Teamet bak Dead Space er i full gang med Dante's Inferno, en spillversjon av Dante Alighieris Guddommelige komedie. Nå har EA annonsert at de ikke bare kommer med et spill basert på diktet, men også en animasjonsfilm. Det er studioet Film Roman som skal lage filmen som skal slippes rett på DVD.

Ikke uventet, Dead Space dukket opp både som film, spill og tegneserie i fjor høst, så nå venter vi egentlig bare på annonseringen av Dante's Inferno-tegneserien.

Dante's Inferno

Relaterte tekster

Dante's InfernoScore

Dante's Inferno

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus dro til Helvete for å straffe syndige sjeler med Dødens egen ljå. Blod, gørr og nakne bryster venter i Dante's Inferno...

7
Star Wars-stjernen fikk sparken av EA

Star Wars-stjernen fikk sparken av EA

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Star Wars Episode VII: The Force Awakens er skal straks ha premiere på kino, og hypen rundt filmen har nådd astrononiske høyder. En av hovedrollene i i filmen spilles av...Loading next content