Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark and Darker

Dark and Darker vil ha inntektsgenerering

Spillsalg alene vil ikke være nok til å opprettholde servere og holde Ironmace i drift.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Dark and Darker er en kommende PvPvE dungeon-crawler som mange spillere holder øye med. Den nylige spilltesten for spillet viste seg å være utrolig populær, og med en annen planlagt neste måned, har Dark and Darker-utvikleren Ironmace gitt oss litt mer informasjon om spillet.

HQ

I en nylig Discord Q&A, blant andre emner, var et sentralt spørsmål som kom opp om inntektsgenerering, og mens Ironmace ikke var åpen om emnet, lovet teamet en "inntektsgenereringsmodell som spillerne kan forstå."

Det vil ikke være noen pay-to-win-mekanikk i Dark and Darker, men teamet har ikke bestemt seg for om de vil ta i bruk en battle pass-modell eller bare gå for en butikk i spillet der spillerne kan kjøpe kosmetikk.

Med tanke på at vi har en lang vei å gå før Dark and Darker får en fullstendig lansering, er det god tid for Ironmace å finne ut en strategi for hvordan den ønsker å tjene penger på spillet. Så lenge det ikke er noen åpenbare pay-to-win-alternativer, ser det ut til at spillerne ikke vil være for harde mot Dark and Darker.

Er du spent på Dark and Darker?

Dark and Darker

Relaterte teksterLoading next content