Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Dark Souls er ferdig, men kanskje kommer det et nytt Tenchu-spill

FromSoftware vil skape nye opplevelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

FromSoftware har bekreftet på nytt at vi ikke kommer til å se flere spill i Dark Souls-serien. I et intervju med VG247 på Gamescom, sa Yasuhiro Kitao, community manager for FromSoftware, at studioet planlegger "to make a variety of different titles and fresh experiences" og at "the Dark Souls series is finished" - noe spillregissør Hidetaka Miyazaki har konstatert i tidligere intervjuer.

Kitao ble også spurt om vi kommer til å se et nytt Tenchu-spill fra FromSoftware i fremtiden, hvorpå han svarte: "We do want to keep creating these fresh experiences and just games we want to make - so please stay tuned."

FromSoftware jobber for øyeblikket med Sekiro: Shadows Die Twice, som fikk en ny gameplay-video på Gamescom, og som kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 22. mars, 2019.

Dark Souls: Remastered

Relaterte tekster

Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content