Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls II

Dark Souls II i full HD til både PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler From Software har tidligere fått mye pepper for å ikke inkludere skikkelig (1080p) oppløsning i PC-versjonen av Dark Souls II, og med den kommende Playstation 4/ Xbox One-versjonen ønsker de åpenbart ikke å gå i den samme fella.

Derfor har Bandai Namco annonsert at denne versjonen, som har tilnavnet Scholar of the First Sin, kommer til å få støtte for 1080p-oppløsning og 60 bilder i sekundet både på Sony og Microsofts konsoll.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin inneholder de tre DLC-pakkene Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King og Crown of the Ivory King som en del av pakken, og utgaven skal også slippes til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Vi tviler på at løftet om 1080p/60 gjelder for PS3 og 360, men vi håper det gjelder for PC-versjonen.

Dark Souls II

Relaterte tekster

3
Dark Souls II: Scholar of the First SinScore

Dark Souls II: Scholar of the First Sin

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Dark Souls II er tilbake for å vise lillebror hvor skapet skal stå. Med oppdatert grafikk og nye fiender i siktet har vi tatt turen tilbake til Drangleic for å kjempe for alt vi har kjært...

Dark Souls IIScore

Dark Souls II

ANMELDELSE. Skrevet av Philip Lauritz Poulsen

Du kommer til å dø. Igjen og igjen og igjen. Men, alle som har spilt Dark Souls vet at det er en del av sjarmen, og det gjelder selvfølgelig også oppfølgeren...Loading next content