Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Souls: Remastered

Dark Souls: Remastered lanseres på Nintendo Switch i oktober

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var Nintendo som endelig fikk avduke Dark Souls: Remastered tidligere i år, så From Software overrasket oss da det viste seg at Switch-utgaven var den eneste som ikke var klar den 25. mai. I stedet skulle hybridkonsollen få teste ferdighetene og tålmodigheten sin "senere i sommer". Som vanlig viser det seg at spillselskaper liker å strekke begrept sommer ganske langt.

Nå har vi nemlig fått vite at Dark Souls: Remastered lanseres på Nintendo Switch den 19. oktober. Solaire of Astora-amiibo vil også slippes samme dag. Samtidig får vi vite at spillet vil kjøre i 1080p og 30 bilder i sekundet på TVen, mens du må nøye deg med 720p og 30 bilder i sekundet på farten. Når det gjelder onlinedelen vil denne støtte opptil seks spillere på dedikerte servere.

Har du ventet på denne utgaven, og hva synes du om den nye lanseringsdatoen?

Dark Souls: Remastered

Relaterte tekster

Dark Souls: Remastered til SwitchScore

Dark Souls: Remastered til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har igjen begitt seg ut i Dark Souls sin utilgivelige og brutale verden. Denne gangen har hun prøvde å holde seg i live på T-bane, trikk og tog. Hvordan har det gått?

Dark Souls: RemasteredScore

Dark Souls: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nok en gang har Silje sittet i timevis og "svettet" Dark Souls. Denne gangen var spillet litt penere å se på, og de endringene som har blitt gjort, var utrolig tilfredsstillende.

Gamereactors store julekalender - Luke 1

Gamereactors store julekalender - Luke 1

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Da har tiden endelig kommet! Vi kan ønske velkommen til Gamereactors julekalender hvor vi den neste måneden kommer til å by på en rekke spill og spillrelatert stæsj. I...

Dette er historien i Dark Souls

Dette er historien i Dark Souls

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Har du noensinne undret høyt for deg selv: "Hva er egentlig historien i Dark Souls?" Da er du ikke alene, for selv om det definitivt finnes en historie i From Software...Loading next content