Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Void

Dark Void ble utsatt for Halo: ODST

Ville unngå stortittel-kollisjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juli 2009 annonserte Capcom at Dark Void ville bli utsatt for å unngå kollisjon med kommende, store titler på det originale utgivelsestidspunktet. Nå har Capcoms Christian Svensson uttalt at det var et spill spesielt de ville slippe å konkurrere med - nemlig Halo 3: ODST.

- Med en gang vi fant ut at Halo: ODST skulle lanseres i september tenkte vi at dette var en perfekt tid å flytte Dark Void på, sier Svensson.

Men skal vi tro Svensson har Capcom brukt utsettelsen godt - PhysX-integrering til PC har blitt integrert, noe som ikke var klart ved den originale utgivelsesdatoen.

Dark Void kommer på PC, Playstation 3 og Xbox 360 neste fredag den 22. januar.

Dark Void

Relaterte tekster

Dark VoidScore

Dark Void

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard har teipet en rakett på ryggen og et skytevåpen i hånda og tatt turen til Bermuda-triangelet for å bekjempe romvesener!

Dark Void

Dark Void

FORSPILL. Skrevet av Kim Visnes

Kim har tatt en svipptur innom Bermuda-triangelet, bare for å ende opp i en annen dimensjon hvor han kjemper for overlevelsen.Loading next content