Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darkest Dungeon II

Darkest Dungeon II lanseres på ordentlig i mai

Den etterlengtede oppfølgeren forlater endelig Early Access, og du kan prøve en demo gratis akkurat nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått et år og fire måneder siden Red Hook Studios ga ut Darkest Dungeon II som Early Access, og utviklerne har fortsatt å bygge videre på og finpusse spillet basert på tilbakemeldingene. Det harde arbeidet er endelig i ferd med å virkelig lønne seg, for nå vet vi når Darkest Dungeon-oppfølgeren blir versjon 1.0.

Red Hook Studios sier at Darkest Dungeon II vil forlate Early Access og lanseres på ekte den 8. mai. Ikke at vi må vente tre måneder på en smakebit av det. En demo er nå tilgjengelig både på Steam og Epic Games Store. Denne lar oss spille som de fire startheltene mens vi kjemper oss gjennom to av selve spillets fem regioner, men fremgangen vår vil ikke bli overført. En av grunnene til sistnevnte er at utviklerne vil fortsette å oppdatere Early Access-versjonene en stund til, noe som betyr at noen ganske nevneverdige endringer muligens gjøres før det "ferdige" produktet kommer om tre korte måneder.

Darkest Dungeon II

Relaterte teksterLoading next content