Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Tchia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Darksiders Genesis

   Darksiders Genesis koster mer på Stadia enn på PC

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Da Google løftet sløret for Stadia, så var det manges inntrykk at de ville benytte seg av en Netflix-liknende formular, hvor et månedlig abonnement ga adgang til et større bibliotek av spill, litt som en kombinasjon av xCloud og Game Pass.

   Men slik viste det seg ikke å være, for man kjøper nemlig spillene individuelt på Stadia, og ikke bare det, det ser også ut til at spillene kan bli dyrere på Googles plattform enn eksempelvis PC.

   For nylig ankom Darksiders Genesis på Stadia, og som Polygon skriver koster spillet på Steam $29.99, men den offisielle prisen på Stadia er $39.99. Polygon rakte ut til utgiver THQ Nordic for å finne ut av hvorfor spillet er dyrere på Stadia, men fikk følgende å vite:

   "THQ doesn't comment on their price policy."

   Heller ikke Google har kommentert på dette, og ville heller ikke si om dette blir det første av flere tilfeller. Hva tror du?

   Darksiders Genesis

   Relaterte tekster   Loading next content