Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders

Darksiders skulle ha co-op-modus

- Vi gikk for den minst risikable løsningen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vigil Games valgte som kjent å ikke inkludere en samarbeidsmodus for fire stykker i Darksiders, til tross for å omhandle Apokalypsens fire ryttere. Ifølge Haydn Dalton, hoveddesigner for Darksiders II, var dette aktuelt lenge, men de valgte å luke det vekk til fordel for kampanjen.

- Vigil ville egentlig ha en co-op-modus for fire spillere. Men vi hadde ikke mye konsollerfaring, og det var en helt ny sjanger for oss. Derfor gikk vi for den minst risikable løsningen, og fokuserte på kampanjen, forklarte han til Inc Gamers.

Ifølge Dalton skal Vigil ha vurdert å legge til en samarbeidsmodus i Darksiders II. Etter å ha vurdert saken bestemte de seg for å holde seg til samme formel, men utelukket ikke at det kunne skje i fremtiden.

- Jeg tviler på at det finnes noen som liker Darksiders, men misliker tanken på å skape uro med tre kompiser. Vi hadde selvfølgelig blitt nødt til å endre på gåtene, ettersom de er designet for én person. Å lage samarbeidsgåter ville vært en helt ny utfordring for oss, siden det måtte ha fungert å løse dem alene også, fortalte Dalton.

Darksiders II består altså bare av en kampanjemodus, selv om venner kan bytte gjenstander seg imellom. Spillet slippes til PC, Xbox 360 og Playstation 3 i august.

Darksiders

Relaterte tekster

DarksidersScore

Darksiders

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Dommedag er her! Og som en av de fire dommedagsrytterne er det du som må rydde opp i kaoset! Jon Cato har anmeldt!

3
Darksiders Remaster annonsert

Darksiders Remaster annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter ryktene om at Nordic Games snikannonserte en remaster av det originale Darksiders under en tilstelning tidligere denne uken, har den nye versjonen nå blitt...Loading next content