Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders

Darksiders: Warmastered Edition får Wii U-dato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I november fikk vi Darksiders: Warmastered Edition til Playstation 4 og Xbox One, og det ble lovet en versjon til Wii U på et senere tidspunkt. Siden den gang har Nintendo Switch blitt lansert, men vi har ennå ikke hørt noe om den nye konsollen også er med i beregningene. Vi mistenker dog at den blir inkludert etter hvert som utgiveren får oppdaterte salgstall vedrørende konsollen.

I mellomtiden kan vi informere om at du som gjerne vil ha et actionspill til Wii U, og helst Darksiders, kan krysse av 23. mai i kalenderen. Da er det nemlig duket for den remastrede utgaven.

Her er traileren som ble sluppet i forbindelse med lanseringen til PS4 og Xbox One:

HQ
Darksiders

Relaterte tekster

DarksidersScore

Darksiders

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Dommedag er her! Og som en av de fire dommedagsrytterne er det du som må rydde opp i kaoset! Jon Cato har anmeldt!

3
Darksiders Remaster annonsert

Darksiders Remaster annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter ryktene om at Nordic Games snikannonserte en remaster av det originale Darksiders under en tilstelning tidligere denne uken, har den nye versjonen nå blitt...Loading next content