Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darkwatch

Darkwatch 2 på gang

High Moon Studios fortsetter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Selv om amerikanske High Moon Studios for et par måneder siden avkreftet alle rykter om en oppfølger til Darkwatch, så ser det ut til at udvikleren likevel roter med enda et dystert actionspill.

HQ

I hvert fall sivet det forleden en demonstrasjon av Darkwatch 2 for årets Game Developers Conference ut på nettet, hvilket må bety at de arbeider på en fortsettelse. Videoen kan ses her: Darkwatch 2

Siden utgivelsen av det opprinnelige Darkwatch er High Moon Studios blitt kjøpt opp av Vivendi Universal Games som muligvis har gitt de munnkurv når det kommer til å fortelle spilljournalister verden om deres neste prosjekt. Darkwatch 2 sies å være under utvikling til PS3 og Xbox 360.

Vi regner med å se mer til Darkwatch 2 i Los Angeles.

Darkwatch

Relaterte tekster

0
Darkwatch

Darkwatch

FORSPILL. Skrevet av Av: Thomas Spilhaug

Kruttrøyk og vampyrer = spaghetti-horror på høyt plan! Spilhaug har ladd handkanonene, og dratt på vampyrjakt!Loading next content