Norsk
Gamereactor
nyheter
Shovel Knight

Dårlig Shovel Knight-nytt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shovel Knight skulle i utgangspunktet lanseres i fysisk format kommende tirsdag, men nå har det skjedd visse endringer.

Yacht Club Games sier nå at spillet ikke kommer før den 3. november, og at Xbox One-utgaven er kansellert.

En av grunnene til at spillet utsettes er at de har brukt overraskende lang tid på å fikse noen komplikasjoner med Shovel Knight: Plague of Shadows som er inkludert, og man ikke trenger å laste ned.

Den fysiske Xbox One-utgaven kanselleres siden Microsoft vissnok har noen knotete retningslinjer for å publisere spillet. Det vil fortsatt lanseres digitalt, og alt håp er fortsatt ikke ute for at det kommer i fysisk format ved en senere anledning.

De avslutter innlegget med en siste dårlig nyhet for folk med et stramt budsjett. Veiledende pris er ikke lenger $19,99, men $24,99. Grunnen til dette kan sies å være ganske interessant. Enkelte butikker har nemlig retningslinjer som gjør at alle spill som koster under en viss sum havner rett i "tilbuds-delen" av utvalget, og Yacht Club ønsker å unngå dette. Som kompensasjon vil spillet nå inkludere en kode for å laste ned lydsporet. De innrømmer dog at dette også er for å få lydsporet i fleres hender, og at det nok ikke er store kompensasjonen siden lydsporet allerede kan skaffes gratis via "pay what you want" på Bandcamp.

Relaterte tekster

3
Shovel KnightScore

Shovel Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Kun utstyrt med en spade må en ridder legge ut på et siste eventyr. Vi har satt karakter på Yacht Club Games' første spilleventyr.Loading next content