Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Romancelvania

Date et ekte monster i Romancelvania

Den sære datingsimulatoren lanseres 7. mars, og vi har en ny trailer for deg.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Dating sims er ikke noe nytt, og flere spill i sjangeren har blitt veldig populære, spesielt Konamis Tokimeki Memorial-serie, og flere store selskaper har prøvd seg på det gjennom årene (inkludert Ubisoft med Sprung, og til og med kyllinggiganten KFC med I Love You, Colonel Sanders! A Finger Lickin' Good Dating Simulator), samt datingfunksjoner i titler som Stardew Valley og The Sims 4 .

I det kommende Romancelvania handler det nok en gang om dating, men denne gangen er temaet mer... okkult. Her er den offisielle beskrivelsen:

"Spill som en elskende, grublende Drac som, etter et århundre med moping rundt post-heartbreak, blir kastet inn i et monster reality-dating show, arrangert av Grim Reaper! Utforsk Transsylvanias farlige landskap mens du dreper absurde skurker på jakt etter de mest kvalifiserte monstrene. Vil Drac finne "Love at first Bite", eller vil han oppdage "Love Sucks"?

Vi anbefaler på det sterkeste å sjekke ut traileren nedenfor, som er ganske mye så vanvittig som du kanskje tror, og avslører at den har premiere 7. mars for PC, PlayStation 5 og Xbox Series S/X. Vi må innrømme at det ser ganske underholdende ut, eller hva sier du?

HQ
Romancelvania

Relaterte tekster

0
RomancelvaniaScore

Romancelvania

ANMELDELSE. Skrevet av Claus Larsen

Castlevania som en dating sim? Ok, det kan vi ikke si nei til.Loading next content