Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valkyria Chronicles

Dato satt for Valkyria Chronicles Remastered

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I slutten av 2015 kunne Sega bekrefte at de jobber med en remaster av Playstation 3-spillet Valkyria Chronicles. Spillet skal slippes til Playstation 4, og vil som forventet inneholde alt av tilleggspakker sluppet til PS3-utgaven. Dessuten vil det være mulig å velge japansk tale for de som vil leve seg helt inn i eventyret. Nå har dessuten slippdatoen blitt avslørt, og det kommer altså ut 17. mai.

PSN er som kjent ikke stengt på Norges grunnlovsdag, men du må vente til etter 17. hvis du vil gå i butikken og kjøpe den fysiske varianten kalt Europa Edition.

Valkyria Chronicles

Relaterte tekster

0
Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sega jobber tilsynelatende for fullt med den oppussede utgaven av det hyllede Playstation 3-spillet Valkyria Chronicles, og i løpet av natten har de sendt oss et par...

5
Valkyria Chronicles får PC-versjon

Valkyria Chronicles får PC-versjon

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For drøye året siden ble det opprettet en underskriftskampanje på nettet med formål om at Sega skulle gi ut flere av sine titler på PC. Nå kan det se ut til at Sega har...Loading next content