Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bodycount

Dato spikret for Bodycount

Skytespillet er klart i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Skytespillet Bodycount ble annonsert for ca. halvannet år siden. Under årets E3-messe kunne Codemasters avsløre av utviklingen nærmet seg slutten, og nå har også utgivelsesdatoen blitt fastsatt.

Bodycount dukker opp til PC, Xbox 360 og Playstation 3 den 30. august i USA, mens vi her i Europa må vente et par dager til og kan kaste oss over spillet den 2. september.

Bodycount omtales som den åndelige oppfølgeren til det kritikerroste Black fra 2006, og blander heftig skyteaction med poenginnsamling á la Wet og Bulletstorm, og dynamiske ødeleggelser:

- Vi er alle veldig glad i skytespill her, og vi tror det er rom for en frisk ny skyteopplevelse. Hvis Race Driver: Grid handlet om den rene racingopplevelsen handler Bodycout om selve kulene og hvordan de påvirker omverdenen. [...] Her er omgivelsene i konstant forandring mens spillverdenen blir skutt i fillebiter. Det kommer til å bli kjempekult, forklarer Stuart Black.

Kilde: Game Informer.

Bodycount
BodycountBodycount

Relaterte tekster

0
BodycountScore

Bodycount

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Som et rendyrket førstepersons skytespill burde alt ligge til rette for en befriende, kulesprutende fest. Til tross for fraværet av forventninger, var det umulig å ikke bli skuffet.

3
Bodycount

Bodycount

FORSPILL. Skrevet av Richard Imenes

Vi har testet en tidlig kode av Bodycount. Dette er den åndelige oppfølgeren til Black, og det gjenstår mye før det tåler en sammenligning.Loading next content