Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

Dato spikret for Twisted Metal

Europeisk lansering den 17. februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det etterlengtede Playstation 3-spillet Twisted Metal ble utsatt i fjor høst og den amerikanske utgivelsesdatoen ble raskt satt til den 14. februar i år.

Sonys europeiske Playstation-blogg forklarte samtidig at den europeiske lanseringen trolig ville bli så og si samtidig, men først i går kom den offisielle bekreftelsen på dette.

Som beregnet skiller ikke den europeiske lanseringen seg nevneverdig fra den amerikanske, spillet skal nemlig slippes i Storbritannia tre dager senere, altså den 17. februar.

Tradisjonelt sett slippes ofte spill 1-2 dager senere i Storbritannia sammenliknet med Norden, så det er derfor grunnlag for å håpe at spillet dukker opp i norske butikkhyller den 15. eller 16. februar.

Twisted Metal

Relaterte tekster

Twisted MetalScore

Twisted Metal

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Det kan vel bare ikke gå galt med klovner, raketter og bilvold... Eller? Richard har inntatt førersetet for et gjensyn med Sweet Tooth og satt karakter...Loading next content