Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dauntless

Dauntless ankommer i april

Til konsoller og Epic Games Store på PC.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av spillene som ble vist frem på The Game Awards var Dauntless, et free-to-play online-rollespill, som ble bekreftet at kommer til Xbox One og PS4, i tillegg til PC. Det ble også avslørt at spillet skal lanseres i løpet av april, 2019.

Det som også er ganske interessant er at dette er et av flere spill som velger å komme til PC via den nylig annonserte Epic Games Store, som lover bedre vilkår og bedre inntjeningsmuligheter for utviklere.

Har du fulgt med på Dauntless?

HQ
Dauntless

Relaterte tekster

0
Dauntless er dagens GR Live-spill

Dauntless er dagens GR Live-spill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I dagens livestream skal vi sjekke ut Dauntless' nyutgitte next-gen-patch. Spillet har nemlig nettopp blitt optimalisert for neste generasjons konsoller, og kjører nå i...

4
Dauntless ankommer i april

Dauntless ankommer i april

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Et av spillene som ble vist frem på The Game Awards var Dauntless, et free-to-play online-rollespill, som ble bekreftet at kommer til Xbox One og PS4, i tillegg til PC....Loading next content