Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dauntless

Dauntless er dagens GR Live-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

I dagens livestream skal vi sjekke ut Dauntless' nyutgitte next-gen-patch. Spillet har nemlig nettopp blitt optimalisert for neste generasjons konsoller, og kjører nå i 4K og 60 bilder per sekund på PS5 og Xbox Series. Lastetidene i denne versjonen er også 90% raskere, og det har blitt gjort forbedringer på både skygger, lyssetting og teksturer.

Hvis du vil se oss jakte monstre i to timer er det bare å komme innom vår GR Live-side fra klokken 16 når vi setter i gang. I mellomtiden kan du sjekke ut traileren for next-gen-versjonen øverst.

Relaterte tekster

0
Dauntless er dagens GR Live-spill

Dauntless er dagens GR Live-spill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I dagens livestream skal vi sjekke ut Dauntless' nyutgitte next-gen-patch. Spillet har nemlig nettopp blitt optimalisert for neste generasjons konsoller, og kjører nå i...

4
Dauntless ankommer i april

Dauntless ankommer i april

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Et av spillene som ble vist frem på The Game Awards var Dauntless, et free-to-play online-rollespill, som ble bekreftet at kommer til Xbox One og PS4, i tillegg til PC....Loading next content