Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dauntless

Dauntless overrasker med cross-play på PC, PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utviklerne i Phoenix Labs har aldri lagt skjul på at de veldig gjerne ville la PC-, PlayStation 4- og Xbox One-eiere få spille Dauntless sammen etter hvert. De fikk det bare til å høres ut som om vi eventuelt måtte vente en stund, blant annet på grunn av Sony sine tanker om saken. Derfor kom dagens lansering som en meget hyggelig overraskelse.

Det viser seg nemlig at Dauntless støtter såkalt cross-play mellom PC, PlayStation 4 og Xbox One allerede nå. Dermed blir Dauntless, om jeg ikke tar feil, det første spillet i historien som lanseres med cross-play på dagens konsoller. Dette betyr at det nå er Fortnite, Rocket League og Phoenix Labs' rykende ferske spill som støtter dette, og forhåpentligvis fortsetter listen å vokse fremover.

Dauntless

Relaterte tekster

0
Dauntless er dagens GR Live-spill

Dauntless er dagens GR Live-spill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I dagens livestream skal vi sjekke ut Dauntless' nyutgitte next-gen-patch. Spillet har nemlig nettopp blitt optimalisert for neste generasjons konsoller, og kjører nå i...

4
Dauntless ankommer i april

Dauntless ankommer i april

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Et av spillene som ble vist frem på The Game Awards var Dauntless, et free-to-play online-rollespill, som ble bekreftet at kommer til Xbox One og PS4, i tillegg til PC....Loading next content