Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heavy Rain

David Cage med nytt spill

- Noe helt annerledes og overraskende

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

David Cage, mannen bak thrilleren Heavy Rain, er allerede i full gang med sitt neste spill. I et intervju med Gametrailers letter Cage litt på sløret om sitt neste prosjekt, og lover noe ganske annerledes enn Heavy Rain.

- Jeg har skrevet det neste spillet, så idéen er veldig klar. Jeg er ikke ferdig å skrive det ennå, så det er fortsatt i sammendragsfasen, men med en veldig klar idé om hvor jeg skal, sier Cage til Gametrailers.

- Jeg er ikke interessert i å lage en oppfølger, jeg vil fortsette å utforske og oppdage nye ting og eksperimentere, det er det jeg synes er spennende. Jeg tror det nye spillet vil bli veldig annerledes og veldig overraskende, fortsetter Cage.

Heavy Rain

Relaterte tekster

5
Heavy Rain til PS4Score

Heavy Rain til PS4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mange mener Quantic Dream satte en ny standard for historier og motioncapture med originalen. Vil den nye generasjonen la seg imponere?

Heavy Rain MoveScore

Heavy Rain Move

ANMELDELSE. Skrevet av Line "Hermine" Fauchald

Nyårets mest innovative spillopplevelse er en av fanebærerne for Sonys nye bevegelsekontroll. Heavy Rain er allerede et toppspill, men har det blitt bedre? Line-Hermine har dommen.

0
GR Live spiller Heavy Rain

GR Live spiller Heavy Rain

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle dere som er tilhengere av Quantic Dreams spesielle, men gode, Heavy Rain på Playstation 3, har nå en mulighet til å finne ut hvordan spillet tar seg ut på dagens...

0
Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Quantic Dream skal slippe en samling kalt Quantic Dream Collection til Playstation 4, og nå har denne dukket opp på sidene til den franske delen av nettbutikken Amazon....Loading next content